Vinden van de beste feestjurken voor uw shape

Wanneer het aankomt op het vinden van kleding voor een aanstaande partij kan het soms moeilijk om te beslissen welke jurk zou kijken best op u worden. Er is niets erger dan het hebben van je hart ingesteld op een bepaalde stijl alleen te realiseren dat het eigenlijk niet past bij je lichaamsvorm, vooral als je alleen dit uit op het feest vinden! Als u zal het kopen van uw nieuwe jurk online is het zeer belangrijk dat u alleen kopen kleding dat u weet zal passen u, die is is waarom u moet erachter te komen wat uw lichaamsvorm voordat u begint met winkelen.

Iedereen heeft een verschillende lichaamsvorm en terwijl niet elke vrouw mooi in een categorie passen zal u moet vinden dat u een nauwe wedstrijd vinden kunt. Er zijn vier hoofdcategorieën voor u om te vergelijken met jezelf tegen en u kunt vinden dat u voorzien van aspecten van elk, maar dit alleen betekent dat er meer aanbod voor u om te dragen!

De eerste categorie dat elke vrouw wil doen in is die van de zandloper vorm. Hollywood pinup actrices en modellen zoals Marilyn Monroe en Bridget Bardot pochte dit cijfer en het wordt vaak gezien als de meest vrouwelijke vorm. Bent u een zandloper figuur zullen uw borst en hip metingen ruwweg de zelfde terwijl uw taille een stuk kleiner is. Dit betekent dat uw hoofddoel wanneer dressing is te uw taille, zodat je moet gaan voor feestjurken met Serranus taille en vormen uitgerust accentueren. Skater jurken zijn vooral effectief.

Foto copyright: http://www.sokezo.nl/avondjurken-c-20.html

Vrouwen die peer vorm zal hebben een veel grotere onderste helft in termen van metingen, vaak met een kleinere buste zo goed. U zult willen trekken aandacht af van uw grotere bodem en heupen door te kiezen voor een feestjurken met detail naar de schouders, zoals schoudervullingen of lovertjes schouders. Je moet proberen om het evenwicht van uw bovenste en onderste helften in alles wat die je draagt.

Apple vormen zijn vaak lichtjes dikker over het midden en de neiging om weinig tot geen taille, wat betekent dat u zult willen creëren de illusie van een. Als u een apple vorm feestjurken met een rijk taille zal helpen te verbergen eventuele klontjes en hobbels, terwijl ook wordt vleiend, hoewel een gordel toe te voegen aan een verschuiving jurk ook helpen kan om te definiëren uw taille.

De lichaamsvorm zoeken is de atletische vorm, wat betekent dat u zal hebben een slanke frame met een kleinere buste en heupen met een vage taille. Riemen en bodycon kleding zullen uw vriend bij het zoeken naar feestjurken en andere Dameskleding, en u kunt ook wegkomen met Peter Pen kragen en dergelijke.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s