Een vlek moet niet ruïneren de formele nacht

Er zijn vele redenen voor een meisje om te dragen een formele jurk met een vlek op de belangrijke avond. Kan het zijn dat de vlek niet-verwijderbare is, of dat ze heeft geen tijd om het opgeruimd te krijgen, of dat het weefsel van de jurk vereist speciale behandeling die niet beschikbaar voor haar is. Ongeacht wat de reden is, heeft ze gewoon op te zetten om bij te wonen van de formele, want het is niet de moeite waard om op te geven de formele voor enkel een vlek op haar jurk. Zeker, ze laat niet alleen de vlek geworden wat kan veroorzaken haar te worden uitgelachen door anderen, en er zijn eigenlijk verschillende eenvoudige maar effectieve opties voor haar om te voorkomen dat verlegenheid.

Alle methoden de vlek om onzichtbaar te maken zijn ongetwijfeld over te bedekken, en wat een meisje kan kiezen wat te worden gebruikt als de dekking is. Een broche overeenkomen met het ontwerp van haar formele jurk zou de beste keuze als het is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen niet alleen verbergen van de vlek, maar ook het toevoegen van glamour om haar figuur. Een eenvoudig alternatief voor broche is bowknot, die overeenkomt met vooral vrij goed met pik-staart formele kleding. De drager kan ook presenteren anderen met haar humanistische aspect door die betrekking hebben op de vlek met een lint van de steun van een liefdadigheid of een non-profit organisatie. Als ze zeker dat het is absoluut onmogelijk om te verwijderen van de vlek is, kan ze ook kiezen voor stich pailletten of borduren bloem patronen op het gekleurde deel van de jurk.

Keuzes hierboven vermeld zijn goed om vlekken op het bovenste gedeelte van een formele jurk, maar wat als de vlek is in het onderste deel, zoals het deel van de buik of de rok deel? Er zijn problemen in de omgang met zulke een vervelend vlek, maar het is niet onmogelijk. Sjaal of grote sjaal kan worden gedragen op een doelbewuste manier zodat een vlek op overal van buste om bovenste buik kunnen worden gedekt onder. Als de vlek in de buurt van de taille is, kan de drager maken kleine aanpassing aan haar tailleband om het te verbergen. Breed lint gordel van heldere kleuren in harmonie met de formele jurk zal zeker de formele jurk verfraaien terwijl de bescherming van de drager van onthullen de onvolmaakte deel van haar jurk.

Dat een vlek die gebeurt om te verschijnen op de rok van een formele jurk, zijn slimmer ideeën nodig hebben om het te behandelen. Een vlek in de buurt van de onderkant van de rok kan worden bedekt met een patch van dezelfde kleur en stof met de formele jurk, aangezien anderen nauwelijks vinden kon uit what’s different met dat deel dat alle de tijd wanneer de drager bewegende is is swingend. Als u de patch wilt meer onzichtbaar, de thread waarmee stich op de rok ook moet in dezelfde kleur.

Nu is wat blijft hoe te de dekking van een vlek van de kant van de rok die iedereen duidelijk kan zien. Het lijkt raar met een pin bloem of een patch op dat gedeelte, zodat een lichtjes grotere wijziging noodzakelijk is. Het moet de moeite waard een keer te proberen toe te voegen sommige furrows aan de rok zodat de vlek zou worden gevouwen in onzichtbare deel van een furrow; of wijnstok-vormige tekenreeks-achtige decoratieve spullen kan worden gespeld aan wind van taille of zelfs schouders naar de onderkant van de rok passeren over de gekleurde deel. En als professionele hulp beschikbaar is, toe te voegen een tulle outskirt kan ook een goede keuze te maken van de vlek uit de visie van andere deel op de formele.

Verwante Bron: bruidsmeisjes jurken

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s