Contouring voor dummies met L’Oréal Infallible Sculpt… werkt het echt?!

Cosmeticamerken proberen contouring bij alle vrouw aan de man te brengen. Het is zo’n grote trend dat de contourkits als warme broodjes over de toonbank gaan en daar willen merken natuurlijk op inspringen. Bovendien geeft het je gezicht net iets extra’s als je het aanzet met een donkere en lichte kleur. Maar is het L’Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette echt zo makkelijk en toegankelijk als L’Oréal beweert? Girlscene’s Renée en Marlieke (ervaren en iets minder ervaren) testen het uit.

Yann Joffredo van L’Oréal zegt het volgende over het nieuwe contouring palette: “Wij geloven dat elke vrouw als een ware architect van haar eigen schoonheid de mogelijkheid moet hebben om zelf op een makkelijke, toegankelijke manier haar gezichtscontouren te accuenteren. Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk zo’n look te bereiken.” Met andere woorden, met dit product kan iedere vrouw shapen. Of dat echt zo is ontdekken wij voor je!

Bron: goedkope trouwjurken

Renée weet veel van beauty en contouring valt daar ook onder, maar shapen met crème producten is iets wat ze eigenlijk nooit doet. Marlieke is fan van bronzer in poedervorm, dus contouring met dit palette is voor haar ook iets nieuws. Highlighter gebruikt ze daarentegen nooit. Note: de highlighter in dit palette is mat en niet glanzend zoals je op de foto hierboven misschien wel ziet.

De kleuren van het light/medium palette. Hoewel de contourkleur warm lijkt is heeft het wel overduidelijk een grijze ondertoon in de verpakking. De highlighter is licht, koel en mat.

Wij vonden de donkere kleur aanbrengen met een platte foundationkwast het makkelijkst. Voor de highlighter gebruikten we onze vingers. Het vervagen doen we vervolgens met een fluffy kwast. Best veel tools voor iets wat toegankelijk moet zijn voor iedereen! Je kunt ook alles met je handen doen, maar daar moet je wel van houden (wij niet).

Oordeel Renée: Bij een bleke huid is het belangrijk dat je de donkere kleur echt goed blendt, anders zie je vieze vegen op je huid. 😉 Het aanbrengen gaat makkelijk, hoewel je de highlighter wel overduidelijk op mijn huid ziet zitten. Volgens de bijgeleverde handleiding is mijn hoofd ovaal van vorm en moet ik daarom de donkere kleur aanbrengen onder mijn jukbeenderen en langs mijn voorhoofd. De lichte kleur gaat onder mijn ogen, op mijn neusbrug en kin. Daar zie ik echter niet veel van terug.

meer info:  trouwjurken online shop

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s