5 manieren om extra bruin te worden

First things first: Veiligheid is het allerbelangrijkste. Een mooi bruin tintje kan nog zo leuk zijn, maar je wil natuurlijk niet verbranden of onbeschermd de zon in gaan. Zonnen is heel erg leuk, maar doe dit altijd op een veilige manier. Zorg ten eerste altijd voor zonbescherming met de juiste factor en probeer de zon te vermijden tussen 12 en 3. Je kunt ook beter niet te lang achter elkaar in de zon gaan liggen. Kies voor korte periodes! Maar, hoe word je nu extra snel bruin dan? Daar hebben wij gelukkig een aantal hele handige tips voor!

Rood als een tomaat en oranje als een wortel
Dit is natuurlijk het laatste wat je wil! Het spray tan orange-kleurtje wil je graag vermijden en je ziet er liever ook niet uit als een knalrode tomaat. Maar als je graag een mooi bruin tintje wil kweken dan moet je deze twee producten wel eten! In wortel zit namelijk het stofje caroteen en die zorgt ervoor dat je sneller bruin wordt. Tomaten hebben dit ook en in tomatensap zitten ook nog eens ontzettend veel anti-oxidanten. Kortom, je mag ongegeneerd aan tomaten en wortels snoepen voordat je de zon in gaat!

Afbeelding: http://www.sokuvo.nl/trouwjurken-c-11.html

Work that body!
De kans is groot dat je dit wel weet, maar van sporten in de zon word je extra en vooral mooi egaal bruin. Oké, wij snappen ook wel dat je waarschijnlijk geen zin hebt om jezelf in het zweet te werken op zo’n warme dag. Ga daarom lekker zwemmen! In het water word je namelijk nog bruiner, dit komt door de weerkaatsing van de zonnestralen op het water, en je kunt ook lekker koel blijven.

Maak je huid zonklaar
Zorg dat je huid helemaal schoon is voordat je de zon in gaat. Hiermee bedoelen we dat je alle dode huidcellen het beste even kunt verwijderen. Scrub daarom een dag van tevoren je gehele lichaam. Waarom een dag van tevoren? Je huid moet altijd even herstellen van een scrub! Je wordt nu niet alleen bruiner, het is ook beter voor je huid; de werkzame bestanddelen van crèmes dringen nu namelijk beter in de huid.

Gebruik een olie
Veel mensen zweren bij olijf- of zonneolie tijdens het zonnen. Geloof ons, doe dit niet! Je wordt er dan misschien wel heel erg bruin van, maar het is echt niet goed voor je huid. Er zit namelijk geen bescherming in deze producten. Tegenwoordig zijn er heel veel oliën met een zonbescherming en kies alsjeblieft voor deze producten. Onderaan het artikel vind je een aantal fijne producten!

Ga voor de reflectie
Kom jij ook altijd bruin terug van de wintersport? Of ken je mensen die bruin terugkomen van een wintersport, met uitzondering van de witte bril op het gezicht? Dit komt doordat je sneller bruin wordt in de sneeuw. Het wit van de zon weerkaatst de zonnestralen namelijk. Dit betekent natuurlijk niet dat je maar in de sneeuw moet gaan zitten als je bruin wil worden. Het werkt namelijk hetzelfde met bijvoorbeeld een wit strand of een luchtbedje. Ga dus lekker op een luchtbedje op het water liggen en je wordt gegarandeerd sneller bruin!

Meer info: trouwjurken online shop

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s