De tendensen van de Design van de populaire avondjurk voor 2017

Een expressie die een overzicht van de modetrends van de avond van 2017 is “elegante luxe.” Ditmaal ontwerpers hebben zijn vergeten de kleurenpaletten, texturen, vormen, pathos in de bezuinigingen en alle andere innovaties die ons aan de afgelopen seizoenen herinneren. Ditmaal zij brengt terug de traditionele ouderwetse stijlen. goedkope feestjurken

Het doel van de avond jurken is verleiden door te wijzen op de ware verleidelijke curven en lijnen van het vrouwelijk lichaam te verleiden. Dus zijn de avond jurken van 2017 ontwikkeld door het bijhouden van een nadruk op borst, heupen en taille. Diepe snijwonden en open schouders werden gekozen als de nek ontwerpen voor het ontwerpen van de meest verleidelijke borst gebied. Hieronder zijn sommige populaire trends die u verwachten kunt om te zien in de ontwerpen van avondjurken in 2017:

Levendig en spectaculair kleurenkeuzen

Nobel en elegante kleurencombinaties zijn de toekomst van de mode in 2017, zodat ze in de avond jurken te hebben gebruikt. Flashy of teveel elaborative kleuren (dwz zuur of neonlichten) zijn uitgesloten en natuurlijke, lichtere kleuren zoals blauw, groen, paars en rood zijn gebruikt als de primaire keuzes. Witte en zwarte jurken zijn ook de traditionele klassiekers die hun positie in 2017 verder versterken.

Verhelderend plooien op de jurken

Plooien, plooien en gordijnen zijn sommige gemeenschappelijke ontwerpen tactiek gebruikt in de avond jurken van 2017. Elke ontwerper lijkt te vinden door het doen van talrijke experimenten zijn/haar eigen unieke oplossing met deze tactiek.

Concentreren op de borst en schouders

Diepe bezuinigingen in de form factor van V-shape zijn niet langer de enige manier van drijvende focus om de borst gebied. Nu doen ontwerpers zelfs openhartiger experimenten zoals passend de hals en gastvrij open schouders. Echter, aangezien die traditionele V-vorm nog steeds de liefde van vele vrouwen is, sommige ontwerpers besloten om te doen een beetje van de wijziging in het bestaande ontwerp. V vormige ontwerpen met een gewijzigde vorm-factor kan dus ook worden gezien in de avond jurken van 2017.

Sommige zelfs lastiger experimenten zijn hier ook gedaan – bijvoorbeeld in een ontwerp bekend als “Fake naakt”, op het eerste gezicht iedereen ziet zal het gevoel alsof de bovenste borst deel bijna volledig open is. Maar wanneer gezien nauw, vindt u een transparante of semi-transparante stof op die plaats. Door deze techniek ontwerpers probeerde te voltooien van de twee belangrijkste accenten: opening van de schouders en de borst gebied.

Gebruik van randen en opvullingen in de ontwerpen

Gebruik van franjes en franje geeft nog meer romantische uitstraling aan de jurk. Door het zien van de collectie van kunnen 2017 we zeggen dat couturiers werden gebruikt in een overvloed van franjes. Decoratieve strepen van couturiers zijn gebruikt in de ontwerpen van volgend jaar. Sommige merken zijn volledig franje vervangen in 2017. Dit is een prachtige baan, maar het vermindert het romantisch effect van jurken. Lees meer: goedkope trouwjurken online

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s